Barbados

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Barbados

Barbadosban eladó ingatlan

Barbados egy kelet-karibi sziget és egy független közösség nemzet. Bridgetown, a főváros, a gyarmati korszak épületeivel rendelkező haditengerészeti kikötő, ahol a Nidhe Israel zsinagóga is 1654-ben alapított. A szigeten a tizenhetedik század tipikus ültetvényei is vannak.

A következő 12 hónapban a piaci növekedés kilátásai messze és minimálisak ebben a 2018-ban.

Két dolog, amit figyelembe kell venni, a brit font értéke az amerikai dollárral szemben, és a helyi gazdasági növekedés, ami jóval 2% alatt van.

A hónap elején Cleviston Haynes, a központi bank elnöke kevésbé kedvező jelentést tett az év első negyedévére, megjegyezve, hogy a gazdaság 0,7% -kal csökkent, idén várhatóan -0, 25% és 0,25% -os növekedést várva.

A 2018-as növekedés és a túlzott kínálat felesleges növekedése miatt az ár az új piacon alapvető fontosságú. A Barbadosban értékesítendő ingatlanokkal rendelkező, hosszú időn át a piacon ülő eladók jól árulnák az árak piacra kerülését, vagy hosszú távú kényelmet.

Az elmúlt évben 0,1% -kal esett vissza a Barbadosban eladásra kerülő ingatlanok értékesítésének volumene, így Barbados 25 év alatt rögzítette a legalacsonyabb értékesítési volumenét.

Az adatok szerint az értékesített ingatlanok 50% -át 12 hónapig vagy annál rövidebb ideig forgalmazták a piacon, 72% -ot 24 hónapos vagy annál rövidebb ideig, és körülbelül 90% -ot 36 hónapos vagy annál rövidebb ideig. Ez nyilvánvaló, ha figyelembe vesszük a Barbadosban értékesíthető ingatlanok lenyűgöző mennyiségét, amely több mint öt éve és néhány esetben 10 évig vagy annál tovább maradt a piacon.

A jelentős mennyiségű leltár a piacon talán eljött az ideje, hogy az eladók összejönjenek, hogy egyetemesen elfogadják, hogy a régi piac eltűnt, és hogy az új piac itt marad, legalábbis a közeljövőben.

A Barbados ingatlanpiaca továbbra is gyenge, annak ellenére, hogy javultak a gazdasági feltételek és a turisták érkezése. A Barbadosban értékesített lakóingatlanok árai, különösen a high-end piacon, még mindig körülbelül 29% -kal alacsonyabbak a globális válság előtt tapasztalt maximális szintnél. A tranzakciók történelmi mélységben vannak.

A híres nyugati parton, amely elsősorban a szuper-gazdag külföldiekkel foglalkozik, a tengerparti társasházi árak 2018-ban 5% -kal nőttek az egy évvel korábbihoz képest. Ez az érték azonban félrevezető lehet az év során elért rendkívül alacsony értékesítési volumen miatt.

Barbadosban általában nincsenek korlátozások a külföldi tulajdonra vonatkozóan, kivéve a formalitást: a nem rezidenseknek meg kell szerezniük a Barbados központi bankjának engedélyét, ha Barbadosban eladni kívánják az ingatlant. Ez pro forma, de ne tegye meg, ha visszavonja a vásárlást.

Az ingatlanpiac nagyon függ a külföldi vásárlóktól.

Barbados számos külföldi otthon vásárlóját vonzza. A Szent Jakab és a Szent Péter tulajdonságait a brit vásárlók értékelik, míg a déli parton lévő Krisztus Egyházközség tulajdonságai az amerikaiakat és a kanadákat vonzzák.

  •  
    Barbadosba költözés. Külföldi és Barbadosban él

      Ezzel a gyönyörű napsütéssel és a mostani nyári napokkal úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk megkeresni egy egyedülálló nemzetet, amely képes az olvasóinknak álmot adni az év 365 napján. Ma valójában a kis Antillák területére költöztünk, sok fiatal, de nyugdíjasok számára is, akik szívesen élvezi ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 6582

Eladás Villa, Barbados, St James, St James, Sunset Crest

563,505,055.37HUF
Eladás
Villa

1200 m²
Ez a három hálószobás villa 2008-ban korszerűsítésre és felújításra került, és készen áll a megszállásra. A hálószoba légkondicionált, mennyezeti vent...
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB